Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Werknemers Office Depot eisen goed sociaal plan af

Na stemming onder de leden van de vakorganisaties op woensdag 29 maart blijkt dat er unaniem voor mogelijke acties wordt gekozen als Office Depot niet met een beter sociaal plan komt.

Het concept sociaal plan dat door de werkgever is overhandigd aan de vakbonden is naar de mening van de leden (en tevens ook meerdere niet georganiseerden aanwezig tijdens de vergadering) veel te mager en onduidelijk.

Te mager voor wat betreft het aanbod de minimale wettelijk verplichtte transactievergoeding. En te onduidelijk voor wat betreft de plaatsingsprocedure.

Bij deze Nieuwsbrief is een petitie formulier gevoegd, om zelf te ondertekenen EN biedt tevens de mogelijkheid om andere collega’s mee te laten onderteken.

De petities worden in week 14 en 15 (uiterlijk woensdag 12 april as. 12:00 uur) verzameld door de bestuurders van FNV en CNV.

Ook wordt thans invulling gegeven aan de bedrijfscontactpersonen (BCP-ers) namens de vakbonden EN leden van het actiecomité. Hierbij een oproep aan jullie; mocht je je bijdrage willen leveren aan het actietraject stuur dan een mail naar Marian Beldsnijder (marian.beldsnijder@fnv.nl) of René Jongen (r.jongen@cnvvakmensen.nl).

Wij hopen en verwachten dat jullie werkgever tot inkeer komt en opnieuw met ons gaat onderhandelen. Liefst zo spoedig mogelijk, maar anders uiterlijk in week 16.

Het geduld raakt bij alle Office Depot medewerkers op. Tijdens de afgelopen ledenvergadering werd uitgesproken dat jullie een beter aanbod van een sociaal plan verwachten. Zeker als waardering naar jullie medewerkers toe.

Graag de petitie uitprinten, verspreiden en ondertekenen à op woensdag 14 april as. om 12:00 uur worden de lijsten door ons opgehaald bij de hoofdingang / toegangspoort van jullie kantoor: OFFICE DEPOT, Columbusweg 33 te Venlo.

Tot woensdag 14 april om 12:00 uur! 

René Jongen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 61
E: r.jongen@cnvvakmensen.nl

en

Marian Beldsnijder FNV Handel

NB:Mocht je de ondertekende petities eerder willen inleveren - omdat je verhinderd bent op 14 april a.s. – bel mij dan en ik kom de petities eerder ophalen / nader af te spreken (06 51 20 29 61).

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid