Blokker
De vakbond die het verschil maakt
Wij zijn er voor jou
Blokker schrapt 1900 banen. Wat nu?
Sluiten
Blokker schrapt 1900 banen.
Wat nu?

Dinsdag 16 mei, maakte Blokker Holding bekend dat er 1900 banen gaan verdwijnen bij winkels als Blokker, Intertoys, Maxi Toys, Big Bazaar, Marskramer en Leen Bakker. Het bedrijf wil formule’s afstoten, winkels sluiten en in afgeslankte vorm doorgaan.

Lees meer en bekijk het sociaal plan
Detailhandel non-food

Blokker

Looptijd: 1 januari 2011 tot en met 31 januari 2012

Op deze pagina kun je de cao downloaden voor de Blokker. In de cao GEBRA lees je de meest actuele afspraken over salaris, werktijden, werkomstandigheden, verlofregelingen, veilig en gezond werken bij Blokker.

Op vrijdag 15 april jl. heeft de directie van Blokker een grote reorganisatie aangekondigd waarbij 390 arbeidsplaatsen komen te vervallen en er een transformatie komt naar een geheel nieuwe formule.

De komende periode zal weer veel onzekerheid meebrengen voor jou en je collega’s. Wij zijn ons heel erg bewust van deze nare situatie. Zoals je van CNV Vakmensen mag verwachten staan we dan ook enerzijds klaar om medewerkers individueel te informeren, adviseren en ondersteunen en anderzijds vervolgen wij de al op gang gekomen gesprekken om te komen tot een passend sociaal plan. Op deze pagina vind jij de komende periode alles wat wij kunnen melden over de reorganisatie bij Blokker en houden we je op de hoogte van de gesprekken die we met de Blokker directie hebben over onder andere de vorderingen in de onderhandelingen over een sociaal plan.

Downloaden

Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je een vraag over jouw werk bij Blokker, de cao of werk en inkomen in het algemeen? Dan kun je ook terecht op Je Achterban, onze online community waar je 24 uur per dag je vragen kunt stellen. Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen. 

Ga naar Je Achterban