Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Detailhandel non-food

Zit er echt muziek in jouw werk bij Bax?

Leuk werk in een leuke setting, dat biedt jouw werkgever Bax. Zegt hij. En zo hoort het ook, maar als vakbond horen wij heel andere geluiden over de situatie op de werkvloer. We krijgen signalen over enorme werkdruk, onveilige werkmethodes en indringende controle op werknemers.

Daar kunnen we iets aan doen! Wij hebben op 21 juni en 12 september 2016 schriftelijk aan de bel getrokken bij jouw werkgever over onder meer het niet naleven van de cao, het ontbreken van een ondernemingsraad en het bestaan van een angstcultuur. Helaas hebben wij daarop geen reactie ontvangen van Bax. Ook is er een flyer verspreid onder jou en je collega's waarop je kunt aangeven hoe jij jouw werk bij Bax en Rapaat ervaart. Hierop komen inmiddels reacties binnen.

Heb jij nog niet gereageerd? Dan kun je jouw reactie ook geven via onderstaand formulier. Iedereen moet zich vrij voelen om zijn reactie te geven. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De vraag naar jouw e-mailadres is alleen bedoeld om je snel op de hoogte te kunnen brengen van de ontwikkelingen.

In november praten we verder over onder andere de reacties die zijn binnen gekomen en ook over hoe het nu verder gaat. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op.

Kitty Huntjens
Bestuurder
M 06-47826877
E k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Hoe ervaar jij jouw werk bij Bax?

Werk jij vaak dagen van 10 uur of meer?


*
Waardeert jouw werkgever je? Of ervaar je een angstcultuur bij jezelf en je collega's?

*
In een bedrijf zoals waar jij werkt, hoort het personeel inspraak te hebben via een ondernemingsraad. Als die er komt, wil jij daar dan aan deelnemen?


*
*
*
Ben je lid van CNV Vakmensen?

*
*
Bax


Word lid

Als lid krijg je onder meer:

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
Word lid