Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Plezier in werk in de sector handel?

In de sector handel werken 1,5 miljoen medewerkers. Binnen CNV Vakmensen vertegenwoordigt de sectorraad handel al deze werkenden in de detailhandel, groothandel, horeca, catering, recreatie en kappers. De sectorraad handel vindt het belangrijk om jouw mening te horen. Doe mee met de korte enquête.

De leden van de sectorraad Handel vertegenwoordigen vinden het belangrijk om jouw mening te horen. Wij zijn betrokken en gedreven collega’s van jou die staan voor eerlijk, plezierig en gezond werk dat loont en zekerheid biedt! Onze vrijwillige werkzaamheden bestaan uit het bespreken van zaken die wij van belang vinden op het gebied van werk, inkomen en loopbaan in onze sector. Wij komen tot oplossingen en ideeën die er toe doen voor alle medewerkers in de sector. Wij signaleren problemen en misstanden op de werkvloer, maar zien dit als kansen en uitdagingen voor de vakbond. Binnen CNV Vakmensen bespreken we dit met de vakbondsbestuurders en onderhandelaars zodat onze vakbond er samen met ons werk van kan maken. 

Veel krijgen wij te horen via de diverse commissies binnen CNV Vakmensen. Denk aan cao-commissies, bedrijfsledengroepen, ondernemingsraden, consulenten en natuurlijk de vakbondsbestuurders. Maar wij horen toch nog niet alles wat er zich afspeelt op de werkvloer. Daarom willen wij als sectorraad Handel 4 keer per jaar een korte enquête houden zodat iedereen zich kan laten horen. De uitkomsten en eventuele door ons ondernomen acties zullen wij delen met jullie.

Onze eerste enquête gaat over plezier op je werk. Doe mee. Invullen kan tot 19 februari 2018.

Hartelijk dank voor je medewerking!

De leden van de sectorraad Handel
en Wessel Breunesse (sectorbestuurder handel)
E: w.breunesse@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid