Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Ons geduld is op! Supermarkten willen cao!

Als sinds het voorjaar van 2019, wordt er onderhandeld over een nieuwe cao. Het eerste voorstel van 0,88% voor 1 jaar is afgewezen en sindsdien lijkt er weinig te gebeuren. Er wordt van alles toegezegd, maar nog steeds staan wij met lege handen.

Het moet nu maar eens afgelopen zijn met dat getreuzel en daarom hebben werkgevers vandaag van ons een brief ontvangen. Deze brief stuur ik jullie in de bijlage.

Sinds de zomer is er regelmatig contact geweest en ook een aantal keer informeel gesproken. Dit heeft niet geleid tot een nieuw overleg en al helemaal niet tot een nieuwe cao. Dat stopt wat ons betreft nu! Wij geen vrolijke kerst, zij geen vrolijke kerst! De afgelopen maanden hebben we nagedacht over hoe we druk kunnen zetten en dat moeten nu maar eens gaan doen. Werkgevers krijgen nog een laatste kans om uiterlijk 18 december akkoord te gaan met de 2,5% voor 12 maanden en anders moeten we het op een andere manier doen.

Dat kan ik niet alleen, daar heb ik heel hard jullie hulp bij nodig. Graag ontvang ik een mail als je wil meewerken en denken aan de campagne voor een nieuwe cao. Ik hoop op jouw steun en medewerking, alleen dan gaat het ons lukken te komen tot een betere loonsverhoging.

Mail naar j.twerda@cnvvakmensen.nl
Uiteraard houd ik jullie op de hoogte!


Vriendelijke groet,
Jacqueline Twerda
j.twerda@cnvvakmensen.nl / 06 23 00 62 14


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid