Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Loopbaansupport Detailhandel staat voor je klaar

In april 2016 stuurden we jullie informatie over Loopbaansupport Detailhandel. Loopbaansupport is opgericht om de mensen die hun werk (dreigen te) verliezen door faillissementen in de Detailhandel eerste hulp te bieden bij het vinden van nieuw werk.

Inmiddels zijn we negen maanden verder en Loopbaansupport heeft gelukkig al veel mensen kunnen helpen. Honderden mensen zijn gecoacht door onze loopbaancoaches. Veel van hen hebben gelukkig weer nieuw werk gevonden. Anderen hebben hun loopbaanvragen (“is mijn cv zo goed”; “ik wil een opleiding volgen, hoe pak ik dat aan?”, etc.) gesteld bij onze supportlijn of hebben workshops gevolgd. En duizenden mensen vonden handige informatie op www.loopbaansupportdetailhandel.nl. In samenwerking met het UWV hebben we in diverse regio’s mensen in groepen begeleid en op het spoor van vacatures gebracht. In het filmpje achter deze link delen twee deelnemers hun ervaringen.

We staan nog steeds voor je klaar. Werk of werkte jij in de Detailhandel en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Of ken je iemand anders die hulp nodig heeft? Neem dan contact op met Loopbaansupport Detailhandel. Met praktische vragen, of als je eens wilt sparren met een loopbaancoach. Je kunt je ook nog aanmelden voor onder meer de workshops ‘Ontslagen, wat nu’, ‘Leer jezelf presenteren in een video CV’ en ‘Ontdek jouw nieuwe kansen’. Bel 030-7511910, mail naar info@loopbaansupportdetailhandel.nl of kijk op de website www.loopbaansupportdetailhandel.nl.

We helpen je graag verder!

CNV Vakmensen
Wessel Breunesse, sectorbestuurder

Loopbaansupport Detailhandel is een project van CNV Vakmensen, FNV Handel en Detailhandel Nederland aangevraagd door stichting KCH, overlegplatform van de sociale partners. Het project heeft als doel mensen in de detailhandel te versterken in hun zoektocht naar nieuw werk. Het project wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid en de Stichting Detailhandelsfonds (SDF).

P.S. Hoe staat ons land er volgens jou voor? Waar maak jij je druk over en welke oplossingen zie jij? Meld je snel aan voor een van de bijeenkomsten in jouw regio: www.cnvvakmensen.nl/destaatvannederland

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid