Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Eerste overleg Sociaal Plan Aldi Ommen en Groenlo

Afgelopen maandag 9 maart, heeft er een eerste gesprek plaats gevonden met Aldi over het voornemen om de DC’s Ommen en Groenlo samen te voegen en te verplaatsen naar Deventer. De insteek van dit gesprek is het komen tot een sociaal plan.

Wij, de beide bonden, hebben een goed gesprek gehad, waarin wij over en weer onze verwachtingen hebben gedeeld. Aldi geeft aan graag iedereen die nu werkzaam is in de DC’s Ommen en Groenlo mee te willen nemen naar de nieuwe locatie in Deventer.

Wij hebben aangegeven, wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn voor jullie en hoe wij denken, dat je deze verzacht/oplost. Hierover willen wij ook heel graag met jullie praten.

Aldi zal jullie de aankomende tijd informeren en wij zullen donderdag 19 maart voor de tweede keer met elkaar praten om een meer concreet beeld te vormen van het sociaal plan. Daarna komen wij bij jullie. Wij willen graag een goed beeld krijgen en hopen dus, dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn op de bijeenkomsten op de locatie Ommen en Groenlo. Deze bijeenkomsten zullen voor alle werknemers toegankelijk zijn. De uiteindelijke goedkeuring, zal alleen in stemming worden gebracht bij de leden van één van beide vakbonden.

Na het tweede overleg, zal ik jullie opnieuw bijpraten en kom ik met een tijdstip waarop de werknemers bijeenkomsten van de beide bonden zullen plaats vinden. Uitgangspunt is, dat wij op de eigen locatie met jullie zullen overleggen.

Mocht er naar aanleiding van deze brief of over de verhuizing naar Deventer vragen of opmerkingen zijn, dan mail of bel mij gerust. 

Jacqueline Twerda
bestuurder CNV Vakmensen
E.: j.twerda@cnvvakmensen.nl
M.: 06 23 00 62 14

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid