Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

BLG AS Watson stelt zich voor

Onder 'Downloads'tref je 2 bestanden aan. In de eerste stelt de BLG AS Watson zich aan jullie voor. De tweede bijlage geeft informatie over de nieuwe cao. Deze informatie hebben jullie afgelopen zomer ook ontvangen. Een aantal zaken zijn ieder jaar weer actueel.

Daarnaast is het weer de tijd van de feestdagen. Steeds meer winkels zijn ‘gewoon’ open tijdens Sinterklaas, Kerst en op Nieuwjaarsdag. Wat betekent dit voor jou? In de bijlage lees je hoe het werken op de feestdagen bij julie geregeld is. In de laatste cao is een afspraak gemaakt over de invloed van medewerkers op hun roosters. Uitgangspunt: werken wanneer het je goed uitkomt. 

Meewerken aan onderzoek

De inbreng van medewerkers in deze discussie is enorm belangrijk. Wil jij hier over meedenken? Wil jij meewerken aan een onderzoek? Ik hoor het graag.

Met vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief kun je bij mij terecht.

Kitty Huntjens
bestuurder CNV Vakmensen

k.huntjens@cnvvakmensen.nl
M 06-47826877

Heb je een vraag of wil je meepraten, discussiëren en beslissen over jouw cao en arbeidsvoorwaarden? Ga naar Je Achterban.nl het online platform waarmee je de cao-onderhandelingen kunt volgen en al je vragen kwijt kunt over werk en inkomen.

 

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid