Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Vier Kandidaten van CNV Vakmensen voor OR BP RR

Begin van het nieuwe jaar worden de verkiezingen voor de nieuwe OR bij BP RR gehouden. CNV Vakmensen komt met een lijst met vier kandidaten. In deze nieuwsbrief stellen de kandidaten zichzelf in het kort voor. De volgorde van voorstellen is ook de volgorde op de kandidatenlijst van CNV Vakmensen.

Martin Boom
Ik werk al 43 jaar bij BP en zijn vele rechtsvoorgangers. Ik zit al heel wat jaren in de OR. Nu heb ik mij weer vol overtuiging verkiesbaar gesteld voor de OR. Mijn motivatie om me beschikbaar te stellen komt voort uit het feit dat ik medezeggenschap belangrijk vind en daar wil ik ook de komende jaren weer een steentje aan bijdragen. De OR heeft een belangrijke functie binnen het bedrijf. Lid zijn van de OR maakt het mogelijk om op te komen voor de belangen van de medewerkers en samen met de directie kan een OR(lid) bijdragen aan de kwaliteit van het beleid binnen het bedrijf. Voor mij persoonlijk is het vooral belangrijk om te zorgen dat de toekomst voor de raffinaderij verzekerd wordt. Aan het meedenken over die toekomst wil ik mij inzetten. 

Frank Lommers
De raffinaderij is geen bedrijf van vaten, kolommen, leidingen, pompen en alle apparatuur er omheen. De raffinaderij is de enthousiaste, gekwalificeerde en gemotiveerde mensen die het geheel laten functioneren. Ik ben blij dat ik daar al bijna 30 jaar deel van uit kan maken. Met deze ervaring wil ik graag mijn kennis en expertise delen met de leden van de OR en daarmee tevens de menselijke maat bewaken. 

Lakis Galiouris
Ik heb al eerder deel uitgemaakt van de OR. Ook nu stel ik mij weer kandidaat. Het is goed om de belangen van de collega’s te behartigen. Wanneer ik in de OR zit wil ik vooral veel energie steken in het overleggen met collega’s en om ook hun kennis te benutten om goede besluiten te kunnen nemen. Ook ben ik iemand die het leuk vind om mij goed te verdiepen in allerlei onderwerpen, ga ik een discussie niet uit de weg en kan ik iets goed beargumenteren. Competenties die nodig zijn bij een OR-lid. 

Jose Clement
Sinds november 2003 ben ik werkzaam bij de BP Raffinaderij Rotterdam en ik vervul momenteel met veel plezier de functie van Senior Operator bij de afdeling CDU in de C-shift. In de afgelopen 14 jaar ben ik mij erg betrokken gaan voelen bij het bedrijf, de werkprocessen en ook bij mijn collega’s. Daarbij vind ik het belangrijk en fijn om mee te denken met de organisatie en voel ik mij vrij om met de juiste kennis een mening te formuleren om eventueel bij te dragen aan oplossingen en/ of besluitvorming. Dat is mijn motivatie om mij kandidaat te stellen voor de OR. 

Jullie lezen het, vier kandidaten die allemaal, op hun eigen manier, aangeven waarom OR werk bij BP RR van groot belang is. De verkiezingen worden in de periode van 7 tot en met 11 januari 2018 gehouden. 

Laat de directie het belang van werknemers serieus nemen en stem dus op een CNV vakbondslid in de OR! 
Om het CNV geluid in de OR te kunnen laten horen is het uiteraard van belang om op Martin, Frank, Lakis of Jose te stemmen. Laat je stem niet verloren gaan!  

In eerste instantie hadden wij als CNV Vakmensen vijf kandidaten. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Paul den Hollander zich als kandidaat teruggetrokken. Dat is jammer, maar soms moet helaas een dergelijke keuze gemaakt worden. 

Tenslotte wensen wij jullie allemaal een heel goed en gezond Nieuwjaar toe met een goede ondernemingsraad met goede CNV collega’s.

Mede namens de kandidaten en overige kaderleden  

Piet Verburg,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 5166 7394
E. p.verburg@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid