Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Vertel ons wat jij belangrijk vindt aan je werk

Jij bent lid van CNV Vakmensen, werkzaam in een bedrijf waar verf of drukinkt wordt gemaakt. Daarom ontvang je deze nieuwsbrief. We willen graag weten hoe jij denkt over je werk. Werkplezier, waardering, veiligheid, werktijden, opleiding en ontwikkeling zijn thema's waar wij meer over willen weten.

Op deze pagina vind je een link naar een online enquête. Deze vragenlijst bestaat uit 16 vragen en kost een paar minuten om in te vullen. 

In september beginnen er weer gesprekken met de werkgevers over een nieuwe cao voor de sector Verf en Drukinkt. De uitkomsten van deze vragenlijst zullen de basis zijn voor deze gesprekken. Dus als er zaken zijn waar je tegenaan loopt in je werk, dan horen we dat heel graag van je. 

Je kunt deze enquête invullen tot uiterlijk donderdag 24 augustus 2017. Ook jouw collega’s die geen vakbondslid zijn willen we graag uitnodigen om de vragenlijst in te vullen. We zouden het fijn vinden als je de link naar deze pagina wilt delen met je collega’s.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan kun je ook de enquête online invullen door te gaan naar onze website www.cnvvakmensen.nl/caos/chemie-en-energie/cao-verf-en-drukinktindustrie. Op deze pagina staat de nieuwsbrief met daarin de link naar de enquête. 

Alvast bedankt voor het invullen. 

Gerard van der Molen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 22 99 28 55
E g.vandermolen@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid