Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Update cao-overleg BN International

Vandaag 17 oktober hebben wij, zoals eerder gecommuniceerd, het “benen op tafel”-overleg gehad met jullie werkgever. We zijn eerst kort bijgepraat over de huidige financiële situatie van het bedrijf. Vervolgens hebben we het gehad over de cao. Werkgever heeft aangegeven hoe hij het graag ziet.

We hebben met de werkgever afgesproken, dat hij ook al zijn medewerkers vertelt hoe hij het ziet en welke (on)mogelijkheden er zijn. Hiervoor zal hij alle medewerkers binnenkort uitnodigen.

Aansluitend daarop zullen er ledenvergaderingen plaatsvinden. Omdat het nu nog niet duidelijk is welke datum de werkgever zijn medewerkers gaat informeren, kunnen we ook nog geen concrete datum noemen. Wel heeft de werkgever aangegeven, dat hij uiterlijk de 2de helft van november de bijeenkomsten zal houden.

Wij hebben wel alvast 2 data voor onszelf vastgelegd, waarop de ledenvergaderingen kunnen plaatsvinden. Dit is of dinsdag 19 november in de middag of dinsdag 26 november in de middag. Zodra wij weten welke datum het gaat worden, zullen we je hiervan op de hoogte stellen.

Deze ledenvergaderingen zijn alleen voor de leden van CNV Vakmensen en het FNV. Leden van de Unie kunnen hier helaas niet bij aanwezig zijn, gezien deze bond niet meer aan tafel zit. Indien deze leden overstappen naar CNV of FNV zijn ze uiteraard wel van harte welkom.

 

Andre Rol, Delegatielid CNV Vakmensen
Nicole Engmann-van Eijbergen, bestuurder CNV Vakmensen
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl 
M 06 51601989

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid