Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Uitkomst enquête cao DSM verwerkt in voorstellen

De afgelopen weken hebben veel mensen gebruik gemaakt van de mogelijkheid die CNV Vakmensen bood om via de enquête hun mening te geven over de vraag waar de komende cao onderhandelingen bij DSM over moeten gaan en hoe zij denken over de vernieuwingsgedachte van DSM hierbij.

Hoewel niet iedereen heeft gereageerd, was er toch een grote respons op de enquête. In bijgaande conceptvoorstellen heb ik de uitkomst van deze enquête en de aanvullingen meegenomen en verwerkt. Hopelijk kan dit volgende keer leiden tot een nog grotere deelname.

Niet iedereen zal al zijn of haar gedachten hierin terug vinden, maar ik heb de voorstellen geformuleerd op basis van de grootste aantallen. Deze conceptvoorstellen zullen straks verder worden uitgewerkt in een definitieve brief namens CNV Vakmensen. Deze zullen naar DSM worden gestuurd en op 20 december mondeling worden toegelicht. Daarbij zal dan ook aandacht besteedt worden aan de andere punten die in de enquête aan de orde zijn gekomen.

De definitieve voorstellen zullen natuurlijk ook naar de leden worden gestuurd en ook op onze site over DSM terug te lezen zijn.

Mochten jullie nog dringende, belangrijke zaken missen in deze conceptvoorstellen, laat dit dan per omgaande (deze week) weten via mijn e-mail: r.smeets@cnvvakmensen.nl  Ik kan dan kijken of deze nog kunnen worden opgenomen in de definitieve voorstellen.

Blijf ons steunen en wordt lid of maak uw collega lid. Samen maken wij het verschil.

Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 11 55 94
E r.smeets@cnvvakmensen.nlDownload DSM_cao_2017_Concept_Voorstellen_cao_DSM_NL_2017.pdf

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid