Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Synthos Breda: cao ledenraadpleging

Na maanden van over en weer studeren op het pensioendossier, hebben we - gezien de omstandigheden - een goed verdedigbaar onderhandelingsresultaat bereikt over de cao Synthos.

Hoewel het pensioendossier anders wordt ingericht is het een acceptabel verhaal. Ook zijn we erin geslaagd om het sociaal plan voor 2 jaar door te trekken, wat een belangrijke wens is van onze leden. Het inkomensplaatje is in lijn met wat er in overige cao’s wordt afgesproken. 

De volledig uitgeschreven tekst van het onderhandelingsresultaat vind je rechts op deze pagina onder 'Downloads'. Wij weten dat een pensioensysteemwijziging, zoals nu is opgenomen in het onderhandelingspakket, toelichting behoeft. Daarom nodigen wij je uit voor een informatieve bijeenkomst, waarin we naast een toelichting op het pensioendossier ook de overige zaken zullen toelichten.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 november as. om 19.00 uur, in het bedrijfsrestaurant. Deze bijeenkomst is alleen voor leden. 

Aangezien dit cao-resultaat een ingrijpende wijziging met zich meebrengt, willen we alle leden in de gelegenheid stellen om hun stem uit te brengen. Om die reden kiezen we voor een stemming. Je kunt hier je stem uitbrengen. Graag ontvangen wij jouw stem voor 23 november.

Kortom, zoals eerder opgemerkt vindt de onderhandelingsdelegatie dit een goed verdedigbaar verhaal.

Arjan Huizinga
Sascha van Etten
Onderhandelingsdelegatie CNV Vakmensen

E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl
M: 06 - 51 60 20 32

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid