Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Start onderhandelingen cao Patheon Biologics

De onderhandelingen voor de cao Patheon Biologics gaan van start. Het eerste verkennende gesprek heeft plaats gevonden. Daarin heeft Patheon haar wensen uitgesproken. Nu is het tijd om met jullie in gesprek te gaan, om gezamenlijk te bespreken wat onze inzet voor de nieuwe cao gaat worden.

Cao Patheon
De looptijd van de eerste eigen cao van Patheon is nog niet verstreken. Dus jullie hebben nog een cao. Maar omdat we graag willen dat de nieuwe cao aansluit op de aflopende cao, is de tijd gekomen om de onderhandelingen op te starten. Daarvoor hebben we een eerste gesprek gevoerd. In dat gesprek heeft Patheon haar wensen aangegeven. Voorop staat dat Patheon naar een eenvoudiger cao-tekst wil. Alle medewerkers moeten in 1 boekje kunnen lezen wat de arbeidsvoorwaarden zijn. En dat boekje moet ook niet te dik worden. Eenvoudig betekent geen verslechtering heeft Patheon aangegeven. Dat is niet het doel.

Toelichten van voorstellen
CNV Vakmensen nodigt je uit voor een bijeenkomst (gezamenlijk met FNV), waarin we de voorstellen van Patheon met jullie willen bespreken. Daar willen we graag jullie mening over horen. Daarnaast willen wij ook met jullie de inzet voor de cao-onderhandelingen bepalen. Op 8 mei gaan wij weer met Patheon in gesprek en gaan de onderhandelingen van start.

Datum: dinsdag 2 mei 2017
Tijdstip: 12.00 tot 13.00 uur
Locatie: Gebouw 4 in de kantine te Groningen

De cao is van jullie! Daarom is jullie inspraak ook van groot belang. Die hebben wij nodig om aan de onderhandelingstafel tot een cao te komen die bij jullie past! Dus kom naar de vergadering! Neem gerust je collega mee die geen lid is. Iedereen is welkom.

Tot ziens op 2 mei!

Pien Zijlstra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 85
E : p.zijlstra@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid