Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Stappen voorwaarts bij onderhandelingen Ashland

Op 20 mei 2015 heeft CNV Vakmensen voor de tweede keer onderhandeld met jullie werkgever over de nieuwe cao. Deze tweede onderhandelingsronde is wat opgeschoven in tijd, omdat Ashland nog wat huiswerk te doen had.

Dat huiswerk is gemaakt, waardoor we op veel onderwerpen concrete voorstellen hebben gekregen. Ook is er reactie gegeven op onze voorstellen. Het overleg is in constructieve sfeer verlopen, maar door de complexiteit van de voorstellen willen bonden eerst in overleg met de achterban voordat de onderhandelingen verder gaan. Deze openbare ledenvergadering van CNV Vakmensen en FNV Metaal vindt plaats op 3 juni 2015, ook niet leden zijn welkom.

Om duurzame inzetbaarheid concreet vorm te geven, heeft Ashland voorstellen gedaan over de vakantiedagenregeling en invoering van een 6-ploegendienst.
De voorstellen lichten wij tijdens de vergadering toe. De bedoeling is van jullie te horen hoe jullie tegen deze voorstellen aankijken, zodat wij weten met welke boodschap we de volgende onderhandelingsronde ingaan.

Het is daarom belangrijk je mening te geven en dus aanwezig te zijn.
De vergaderingen worden gehouden op 3 juni 2015 om 13.30 uur en om 15.45 uur in De Soos. Zie ook de mededelingenborden in het bedrijf voor de uitnodiging.
Natuurlijk kunnen bij de ledenvergadering ook de andere onderwerpen aan bod komen en besproken worden, zodat je weer helemaal bij bent met wat de stand van zaken over de cao is.

Graag zien wij jullie bij één van de vergaderingen op 3 juni 2015.


Gerti van Valkenburg
bestuurder
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid