Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Schur Flexible duurzame inzetbaarheid

Aanmeldingen vervolg traject duurzame inzetbaarheid

Op 10 december hebben we je een brief gestuurd met de stand van zaken met betrekking tot het traject duurzame inzetbaarheid. We hebben in deze brief ook een uitvraag en oproep gedaan om je aan te melden voor dit vervolgtraject.

Het gaat dan immers over je arbeidsrooster, iets waar je elke dag mee werkt, de kans krijgt om mee te denken over nieuwe roosters en invulling van alternatieven voor minder nachtdiensten ten opzichte van jullie huidige roosters. Dit is een kans die niet elke werknemer krijgt. Bij Schur krijg je deze kans nu wel. 

Vandaar dat we ook teleurgesteld zijn dat er zich nog niemand heeft aangemeld om deel te nemen aan dit traject. Dit kon tot 31 december en is nog een keer verlengd tot 10 januari.

Hierbij doen we nog een laatste oproep om je aan te melden en weer het liefst vanuit de verschillende functies en afdelingen in het bedrijf.

Mochten zich niet voldoende mensen melden, dan kunnen we niet anders concluderen dan dat jullie dit niet interessant genoeg vinden om over mee te denken en te praten. Dit heeft tot gevolg dat deze onderwerpen dan ook niet meer besproken gaan worden aan de cao-tafel.

Hetzelfde geldt voor de 80/90/100 regeling die niet in het onderzoek naar voren is gekomen, terwijl die toch regelmatig is genoemd op de vergaderingen. 

Maak gebruik van deze kans en meld je aan!

Marit Wagenmakers
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 51 20 3085
E. m.wagenmakers@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid