Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Periodiek overleg Brocacef

Op 28 februari is er weer een periodiek overleg bij Brocacef. Graag hoor ik welke aandachtspunten jullie hebben zodat ik deze tijdens het periodiek overleg ter sprake kan brengen.

Dat betekent dat er nieuwe onderhandelingen aankomen voor jullie cao. Dit voorjaar zal er dan ook weer een voorstellenbrief worden opgesteld. Hiervoor zullen jullie een nieuwsbrief ontvangen maar mocht je nu al punten hebben aarzel dan niet om deze aan mij door te geven.

Doe mee en word delegatielid tijdens de cao-onderhandelingen
Wellicht wil iemand van jullie ook aansluiten als delegatielid bij de onderhandelingen. Tot de vorige cao-onderhandelingen hadden beide bonden delegatieleden en het zou prettig zijn wanneer beide delegaties weer compleet zijn bij de komende onderhandelingen. Het is voor mij prettig om tijdens de onderhandelingen met een delegatielid te kunnen afstemmen en hem of haar als klankbord te kunnen gebruiken tijdens het proces van onderhandelen.

Is delegatielid een stap te ver, dan zou het al fijn zijn wanneer iemand van jullie aanspreekpunt wil zijn. Niet mee aan tafel zitten, maar wel per mail kunnen aangeven wat er leeft onder de collega’s. Denk er eens over na en heb je vragen dan kan je altijd mailen of bellen.

Ben je niet meer werkzaam bij Brocacef, wijzig dit dan eenvoudig via jouw MijnCNV-account.

Job Marskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 23 90 98 65
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid