Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Online enquête cao DSM invullen

Gisteren ontving je van ons een nieuwsbrief met een enquête voor de cao onderhandelingen. Hier was iets niet helemaal goed gegaan, daarom deze update.

De cao van DSM loopt nog 6 maanden. Wij willen deze keer een nieuwe cao vóórdat de huidige is afgelopen. We starten om die reden nu met de voorbereiding.

CNV Vakmensen vindt het belangrijk te weten wat de werknemers belangrijk vinden. Daarom vragen de werknemers bij DSM om hun input te geven via een enquête. Vul deze in en voeg daar onderwerpen aan toe die jij als werknemer bij DSM belangrijk vind. Ben je klaar met het invullen van de enquête, dan kom je op Je Achterban DSM terecht. Hier kun je ook nog ideeën delen en reageren op ideeën van anderen.

Vul de enquête in >

Deel de enquête
Wij kunnen helaas niet alle medewerkers van DSM bereiken. Stuur de enquête daarom door naar al jouw collega’s. Zoals ik al zij: ook niet leden kunnen de enquête invullen en op Je Achterban hun ideeën delen.

Voorstellenbrief
Je kunt de enquête tot 21 oktober invullen. Daarna wordt mede op basis van jullie reacties de voorstellenbrief opgesteld. Die vind je dan ook op Je Achterban DSM. Ook kun je daar alle ontwikkelingen uit het overleg met DSM volgen.

Neem een kijkje op Je Achterban DSM >

Ik reken erop dat jullie allen reageren én de enquête doorsturen naar jullie collega’s.

De vakbond dat zijn de leden
Maak je collega ook lid, jonge en minder jonge werknemers hebben belang bij goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een interessante aanbieding: 1e halfjaar 50% korting op de contributie!

Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid