Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Nieuwe onderhandelaar CNV Vakmensen bij Codi

CNV Vakmensen heeft mij gevraagd om voor jou en je collega's bij Codi de onderhandelaar te zijn met betrekking tot jouw arbeidsvoorwaarden en verder alles wat met jouw werk en ontwikkeling te maken heeft.

Mijn collega Joost van Egmond, die in de afgelopen jaren voor jouw belangen is opgekomen, heeft dit deel uit zijn takenpakket aan mij overgedragen. Via deze nieuwsbrief stel ik me aan je voor.

Wie ben ik en wat heb ik tot nu toe gedaan bij de vakbond?
Ik ben Aletta Bulsink. Ik werk al een flink aantal jaren bij het CNV. Ik ben o.a. bestuurder/ onderhandelaar geweest in de detail-en groothandel, bij uitgeverijen en grafische bedrijven, bij veilingen en bij de omroepen. De laatste jaren heb ik me vooral beziggehouden met de belangenbehartiging van onze leden in de particuliere beveiliging en bij ANWB. Het pakket beveiliging heb ik overgedragen aan een collega. Naast Codi en ANWB heb ik ook ABN AMRO en Unilever in mijn pakket. Joost van Egmond heeft uiteraard gezorgd voor een goede overdracht, maar de komende tijd zal ik mijn best doen om jullie bedrijf, de mensen die daar werken en de verschillende regelingen te leren kennen. Dat is in Coronatijden een uitdaging, dat kan ik je vertellen!
Ik houd van mijn gezin, mijn vrienden en mijn werk en in mijn vrije tijd train ik voor de Vierdaagse van Nijmegen, een leuke verslaving sinds 2004.

Samen
Jullie collega en ons kaderlid Willem Rensen probeert er voor te zorgen dat jouw belangen steeds goed aan bod komen. Maar dat kunnen we niet alleen. Wij kunnen ons werk alleen maar goed doen als we van jou en je collega's horen waar je tegenaan loopt en wat er speelt en waar we ons druk over moeten maken (maar zéker ook waar je blij van wordt). Mijn mailadres is a.bulsink@cnvvakmensen.nl.
Wij  zullen van onze kant er alles aan doen om jou steeds op de hoogte te houden van informatie en ontwikkelingen die voor jou van belang zijn.

CAO
De cao loopt nog tot 31 december a.s. Binnenkort gaan we praten over een nieuwe CAO. We kunnen ons voorstellen dat jij daarvoor suggesties hebt. Gebruik je mogelijkheid om inspraak te hebben op de inhoud van de voorstellenbrief. Willem en ik hebben al een paar onderwerpen/voorstellen, maar wellicht heb jij nog een toevoeging. Dus mail mij als je ideeën hebt.

Heb je vragen of wil je nog iets weten?
Mail mij dan via a.bulsink@cnvvakmensen.nl of spreek Willem aan.

Aletta Bulsink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 88
E:  a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid