Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Loopbaanplatform voor Thermphos’ers

“Wij willen de mensen helpen de focus richting nieuwe baan te verleggen. Alvast, voor als het definitief helemaal fout afloopt met de fosforfabriek Thermphos in Vlissingen. Daarom presenteren wij nu onze hulpmiddelen.”

Bestuurder Peter Vlaming van CNV Vakmensen hoopt dat veel Thermphos’ers woensdag 16 januari in Middelburg die kans te baat nemen.

Met het faillissement van Thermphos, in oktober vorig jaar, kwam de werkgelegenheid van circa 450 mensen onder druk te staan. Sindsdien houdt CNV Vakmensen via Peter Vlaming de vinger aan de pols in Vlissingen. Hij nam het initiatief tot de presentatie woensdagmiddag in Middelburg.

ToMii
Belangrijk element op die presentatie woensdag is ToMii. Een loopbaanbegeleidingstraject dat zowel online als fysiek ten dienste staat aan de deelnemers. CNV Vakmensen startte ToMii eind vorig jaar op in samenwerking met bureau Matchcare. Deelnemers kunnen een persoonlijk portfolio aanmaken op basis van werk- en menservaring. En met dat porfolio vervolgens actief de boer op.

De ToMii-presentatie voor de Thermphos-werknemers wordt gehouden in buurtcentrum Dauwendaele in Middelburg op woensdag 16 januari en duurt van 13.30 tot 15.30 uur.

Buurtcentrum Dauwendaele
Vrijlandstraat 65
Middelburg
Aanvang: 13.30 uur

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid