Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Enquête cao-voorstellen BP RR 2019

Op 1 april is de cao bij BP RR afgelopen. Tijdens de cao-onderhandelingen was al afgesproken dat de onderhandelingen voor de cao van 2019 later zouden starten. Dit betekent dat er weer gewerkt moet worden aan een voorstellenbrief.

Zoals altijd wordt de voorstellen vastgesteld door de leden bij het betrokken bedrijf. Samen met een aantal kaderleden heb ik een concept-voorstellenbrief opgesteld dat jij, als lid van CNV Vakmensen en werkzaam bij BP RR, in de vorm van een enquête voorlegd krijgt.

Het verzoek aan jou is om deze enquête in te vullen en aan te geven of je akkoord bent met de voorstellen. Natuurlijk kun je ook andere voorstellen doen; in de enquête is hier ook ruimte voor. Klik voor de digitale enquête op deze link. Invullen kan uiterlijk 10 mei aanstaande. Krijg je deze nieuwsbrief per post dan kun je met dit webadres op internet de enquête invullen: https://q.crowdtech.com/aBP3UEop4ke3MJvzJmwYAw Tenslotte kun je ook de enquête ingevuld retourneren per mail of per post.

Nadat ik alle ingevulde enquêtes terug heb ontvangen, wordt in samenspraak met de kaderleden de voorstellenbrief definitief opgesteld en naar jullie werkgever gestuurd. Op 4 juli is de eerste ronde van de onderhandelingen.

Na de vakantieperiode gaan we op 5 en 13 september verder met de onderhandelingen. Natuurlijk ontvangen al onze leden de definitieve voorstellen. Ook zorg ik ervoor dat er zo snel mogelijk na elke ronde een nieuwsbrief komt. 
Graag zie ik jouw ingevulde enquêteformulier over de concept-voorstellen tegemoet.

Alvast bedankt hiervoor. 

Piet Verburg,
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5166 7394
E p.verburg@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid