Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Enquête cao Aspen Oss

Eind juni loopt de huidige cao Aspen Oss af. Eerder hebben wij jullie een enquête gestuurd. Heb jij deze enquête al ingevuld? Nee, dan kan dit nog tot en met vrijdag. De uitkomsten van de enquête gebruiken wij om onze inzet voor de nieuwe cao vast te stellen.

Invloed
Als werknemer van Aspen Oss kun je op verschillende manieren invloed uitoefenen op jouw arbeidsvoorwaarden. Het invullen van een enquête is een van de momenten waarop jij invloed kunt uitoefenen. Een enquête is vaak het eerste moment waarop jij als werknemer van Aspen Oss ons kunt laten weten wat jij belangrijk vind.

Enquête
Heb jij de enquête nog niet ingevuld, dan kan dit nog tot en met vrijdag 22 mei. Met deze link ga je naar de enquête. Vul deze nu nog in!

Verdere planning
Door de uitbraak van het Coronavirus en de maatregelen die genomen zijn, is het nog onduidelijk wanneer we starten met de onderhandelingen. We gaan eerst de uitkomst van de enquête verzamelen. Samen met vakbond FNV bespreken we de uitkomsten en de verdere planning. Via deze nieuwsbrief zullen wij jullie blijven informeren over het cao-traject.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl
M 06 51 86 42 65

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid