Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Cao voor A. Vogel is een feit

Jullie hebben tijdens de ledenvergaderingen ingestemd met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao. Werkgever gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat deze maand de loonsverhoging ook uitbetaald wordt met terugwerkende kracht vanaf 1 juli.

Budget voor 2021
Jullie hadden nog een vraag gesteld over het budget voor 2021. Reden is dat dit budget belangrijk is voor het behalen van de eenmalige uitkering volgend jaar.
Is de omzet volgend jaar gelijk of minder dan het budget dan zal de eenmalige uitkering niet worden uitbetaald. Werkgever heeft laten weten dat het budget ter goedkeuring aan Zwitserland is voorgelegd. Bij goedkeuring zal werkgever iedereen informeren over de hoogte van het budget. Dus ook aan jullie, en aan de vakorganisaties.
De andere vragen en opmerkingen zijn eveneens aan A. Vogel doorgezet. Zodra we daar een antwoord op hebben, zullen wij dit met jullie delen.

Nog vragen?
Hebben jullie nog andere vragen aangaande de cao, aarzel dan niet om mij deze te mailen of deze kenbaar te maken via whatsapp.

Nieuw delegatielid 
Zoals eerder aangegeven zal jullie collega en mijn delegatielid, Chris Kroon, over niet al te lange tijd van zijn pensioen gaan genieten. Het zou jammer zijn wanneer ik straks zonder een delegatielid aan tafel zit. Ik mis dan informatie over wat er leeft onder de leden. En het is voor mij lastig om na te gaan dat wat de werkgever mij tijdens een overleg vertelt, ook klopt met de beleving van de werknemers.
Zonder delegatielid zou ik dan eerst langs leden moeten gaan. Een delegatielid kan mij direct tijdens het overleg aangeven of de werkgever het juist heeft of niet.
Heb je belangstelling om mij als delegatielid bij te staan, laat dit dan zowel aan Chris en mij weten. Heb je vragen hierover dan kan Chris ze beantwoorden. Of wil je eerst een overleg met mij, dan kunnen we dit inplannen.

Nicole Engmann-van Eijbergen,
bestuurder CNV Vakmensen
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl 
M 06 5160 1989

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid