Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Cao-onderhandelingen Mediq van start

Op 23 april beginnen de vakbonden weer met onderhandelen voor een nieuwe cao bij Mediq. Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen zal er een nieuwe bestuurder van CNV Vakmensen namens onze leden onderhandelen voor een nieuwe cao bij Mediq.

Cao-voorstellen

Het is voor mij van belang om te weten welke punten jullie belangrijk vinden in de cao. Ik hoor dan ook graag welke input jullie hebben voor de onderhandelingen. In de bijlage kan je een concept voorstellenbrief vinden die uiteraard aangevuld kan worden door onderwerpen die door jullie worden aangedragen. Ik zou graag willen weten welke loonvraag jullie redelijk vinden en ik namens de leden van CNV Vakmensen kan vragen aan jullie werkgever.

Daarnaast staan er een aantal onderwerpen in, die uit het arbeidsvoorwaarden beleid van CNV Vakmensen komen. Dit beleid is vastgesteld door leden van CNV Vakmensen. 

Doe mee

Wellicht wil iemand van jullie ook aansluiten als delegatielid bij de onderhandelingen. Tot de vorige cao-onderhandelingen hadden beide bonden delegatieleden en het zou prettig zijn wanneer beide delegaties weer compleet zijn bij de komende onderhandelingen.

Is delegatielid een stap te ver dan zou het al fijn zijn wanneer iemand van jullie aanspreekpunt wil zijn. Niet mee aan tafel zitten, maar wel per mail kunnen aangeven wat er leeft onder de collega’s. Denk er eens over na en heb je vragen dan kan je altijd mailen of bellen. 

Ben je niet meer werkzaam bij Mediq, wijzig dit dan eenvoudig via jouw “MijnCNV-account”. 

Job Marskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06-2390 9865
E. j.marskamp@cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid