Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Cao Ineos Styrenics BV

Op 30 juni 2016 expireert de cao Ineos Styrenics BV en zullen cao-onderhandelingen gestart gaan worden om te komen tot aangepaste/gewijzigde arbeidsvoorwaarden.

Deze cao-voorstellen komen tot stand op basis van het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen 2016 en de voorstellen van CNV leden werkzaam bij Ineos Styrenics BV. In de bijlage treft u een concept cao-voorstellenbrief aan.

Graag verneem ik van u of u zich kunt vinden in hetgeen wordt voorgesteld en wordt u uitgenodigd aanvullende voorstellen te doen zodat deze eventueel nog kunnen worden meegenomen in de aanbiedingsbrief aan uw werkgever. Ik zie uw reactie dan ook graag vóór 26 juni tegemoet. U kunt uw reactie sturen aan: a.huizinga@cnvvakmensen.nl.

Nog steeds zijn veel van uw collega’s niet georganiseerd als vakbondslid en liften mee op uw lidmaatschap bij CNV Vakmensen. Wellicht dat u uw nog niet georganiseerde collega kunt interesseren voor een lidmaatschap van CNV Vakmensen.

Nieuwe leden aangemeld vóór 1 juli 2016 genieten de eerste 6 maanden van 50 procent korting op hun lidmaatschap. Voor meer informatie of aanmelden ga naar: www.cnvvakmensen.nl.

Enkele van uw collega’s zijn actief betrokken bij het vakbondswerk bij Ineos Styrenics. Maar nog steeds zijn wij op zoek naar CNV leden die hieraan hun bijdrage willen leveren. Mocht u interesse hebben kunt u dat laten weten door mij hierover een mailbericht te sturen. Ik neem dan contact met u op.

Ik reken op U!

Arjan Huizinga
Bestuurder
E: a.huizingacnvvakmensen.nl
M: 06-51602032

 

16-2078/AH/rd
Downloads

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid