Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Chemie en energie - Nieuws

Actieve leden gezocht bij AirProducts: samen sterk

Helaas heb ik van jou of andere vakbondsleden bij AirProducts geen positieve reactie mogen ontvangen op mijn oproep van 8 maart om je aan te melden als actief lid van CNV Vakmensen bij AirProducts. Met deze herinnering hoop ik op ten minste twee nieuwe actieve leden. Meld je dus aan!

Het zal jou niet ontgaan zijn dat overeenstemming bereiken over een acceptabel pakket arbeidsvoorwaarden en/of pensioenregeling de laatste jaren geen vanzelfsprekendheid is. Veel moeite, tijd en volharding is ervoor nodig om een goed resultaat te bereiken. Dat kan alleen met ondersteuning van leden en actief betrokken leden. 
Juist zij weten als geen ander wat er speelt binnen de organisatie en weten wat leden en collega werknemers wensen ten aanzien van hun arbeidsvoorwaarden. Juist zij zijn zeer goed in staat om samen met hun vakbondsbestuurder de strategie en inzet te bepalen voor komende onderhandelingen. 

Vacatures
De afgelopen jaren heeft Raymond Den Hollander namens de CNV leden in de Botlek deelgenomen aan het overleg met jullie werkgever. Helaas hebben we de afgelopen jaren geen CNV-delegatielid gehad uit de vestiging in Halfweg. Raymond had al eerder aangegeven om na afloop van de laatste cao-onderhandelingen zijn positie graag te willen overgeven aan een ander CNV lid uit de vestiging Botlek. Dit betekent dat er momenteel een tweetal vacatures in de CNV-delegatie zijn ontstaan! 

Cao-onderhandelingen starten binnenkort
Op korte termijn vindt er een eerste periodiek overleg plaats met jullie werkgever (er is een afspraak gemaakt in de huidige cao) en kort daarna starten de cao-onderhandelingen voor een gewijzigd pakket van arbeidsvoorwaarden. Ik ben daarom op zoek naar een tweetal CNV-leden (één vanuit de Botlek en één vanuit Halfweg) dat wil deelnemen in de CNV-delegatie voor zowel het periodiek overleg als ook de cao-onderhandelingen. 

Mag ik op jou rekenen? 
Ik zie jouw aanmelding voor deelname graag vóór 8 april tegemoet via mijn mailadres. Alvast bedankt hiervoor!

Arjan Huizinga,
bestuurder/onderhandelaar CNV Vakmensen 
E a.huizinga@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 2032

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid