Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Total Raffinaderij - Nieuws

Enquête voorstellen Cao Zeeland Refinery 2018

Op 1 oktober loopt de huidige cao bij Zeeland Refinery af. Dit betekent dat er weer onderhandeld wordt voor een nieuwe cao. Voordat dit gebeurt moet er eerst een voorstellenbrief opgesteld worden. Een voorstellenbrief wordt, zoals altijd, vastgesteld door de leden, werkzaam bij Zeeland Refinery.

Samen met een aantal kaderleden heb ik een concept-voorstellenbrief opgesteld. Dit concept krijg jij, als lid van CNV Vakmensen en werkzaam bij Zeeland Refinery, in de vorm van een enquête.

De vraag aan jou is om deze enquête in te vullen en aan te geven of je akkoord bent met de voorstellen. Natuurlijk kun je ook andere aanvullende voorstellen doen. Op het enquêteformulier is hier ruimte voor. Klik hier om meteen door te gaan naar de enquête  

De ingevulde enquête moet uiterlijk 4 september 2018 in ons bezit zijn. Vervolgens wordt in samenspraak met de kaderleden de voorstellenbrief definitief opgesteld en naar jullie werkgever gestuurd. Op 26 september starten de onderhandelingen en op 10 oktober staat een 2e ronde gepland. 

Natuurlijk ontvangen alle leden van CNV Vakmensen de definitieve voorstellen. Ook zorg ik ervoor dat er zo snel mogelijk na elke ronde een nieuwsbrief komt. Maar nu eerst graag jouw reactie op de concept-voorstellen.
Alvast bedankt voor het invullen. 

Piet Verburg
Bestuurder CNV Vakmensen
E p.verburg@cnvvakmensen.nl
M 06 - 51667394

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid