Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Total Raffinaderij - Nieuws

Cao-voorstellen Zeeland Refinery

De conceptvoorstellenbrief die ik jullie in augustus gestuurd heb, is vandaag door mij definitief gemaakt. Er is een punt toegevoegd. Op basis van jullie reacties zijn er ook nog een paar punten die ik tijdens de onderhandelingen zal bespreken.

Voorstellenbrief
In de bijlage treffen jullie de definitieve voorstellenbrief aan, de voorstellen zijn vandaag eveneens naar jullie werkgever gestuurd. De eerste, en vooralsnog enige dag van onderhandelen staat vast. Op vrijdag 22 september gaan wij de brief toelichten en onderhandelen. Uiteraard houden wij jullie van de stand van zaken van de onderhandelingen op de hoogte. 

Tot slot nog even dit
Van velen van jullie hebben wij een e-mailadres. CNV Vakmensen verstuurt haar (nieuws)brieven zoveel mogelijk via de e-mail. Voordeel is dat de brieven sneller bij jou zijn en voor ons bespaart dit ook nog eens veel verzendkosten. Als je deze nieuwsbrief niet per e-mail hebt ontvangen, dan verzoeken wij je per e-mail aan secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl door te geven via welk e-mailadres wij jou kunnen bereiken. Vermeld daarbij je naam, lidnummer en adres.

mede namens de kaderleden,
Piet Verburg
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 66 73 94
E: p.verburg@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid