Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Verf- en drukinktindustrie - Nieuws

Verf- en drukinkindustrie: meepraten over de cao!

In het voorjaar gaan we weer onderhandelen over de CAO voor de Verf en Drukinktindustrie. Helaas ga ik daar altijd alleen heen. Ik zou graag een CNV-lid willen meenemen. Je krijgt hiervoor betaald verlof en reiskosten, het kost je dus geen geld of tijd.

Je hoeft niet meer te onderhandelen. Jouw enige taak is om te luisteren en tijdens schorsingen krijg je alle ruimte om te zeggen wat je wilt. Als werknemer in de verf of drukinkt weet je namelijk goed wat er onder jouw collega’s leeft. En dat kan je mij vertellen.

Sociale innovatie

Er komt ook een werkgroep over sociale innovatie. Slimmere roosters, die meer aansluiten op de wensen van jonge gezinnen en ouderen (gezondheid). Hoe investeer je in werknemers, zowel in vaste krachten als in uitzendkrachten? Hoe verbeter je de relatie tussen werkgever en werknemer? En wat ook leuk is: je hoort hoe ze dit aanpakken in andere bedrijven.

Wil jij meedoen?

Wil jij mee naar het cao-overleg, of meedoen in de werkgroep sociale innovatie? Stuur dan een e-mail, of neem telefonisch contact op met Roel van Riezen.

Stuur een e-mail >>

Of bel tijdens werktijden naar: 023-5684670

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid