Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Verf- en drukinktindustrie - Nieuws

Bijeenkomst Arbocatalogus Verf- en Drukinktindustrie

Eind vorig jaar hebben we je benaderd voor een bijeenkomst over de arbocatalogus voor de Verf- en Drukinktindustrie. Deze bijeenkomst is toen niet doorgegaan, maar we hebben een nieuwe bijeenkomst gepland op dinsdag 7 februari.

Zoals je misschien weet is de arbocatalogus een technisch document waarin beschreven staat welke risico’s er in de sector zijn en welke maatregelen we kunnen nemen om deze risico’s weg te nemen of in ieder geval zo veel mogelijk te beperken. De arbocatalogus is bedoeld om het veilig en gezond werken in jouw sector te bevorderen. Ook willen we de arbocatalogus voor werknemers toegankelijker en gebruiksvriendelijker maken. Samen met Huib Arts van Arboplaats gaan we daar een opzet voor maken en we nodigen je uit om daaraan mee te werken. Hier hoef je geen deskundige voor te zijn. Als werknemer ken jij de risico’s van het werken in de sector uitstekend. We nodigen je daarom uit om mee te denken over je eigen arbeidsomstandigheden. 

De bijeenkomst vindt plaats op 7 februari 2017 in Unieplaza, het kantoor van De Unie te Culemborg. Aanvangstijd is 13.30 uur en het overleg duurt tot maximaal 17.00 uur. Je krijgt deze middag gewoon doorbetaald en ook je reiskosten worden vergoed. Het adres is: Unieplaza, Multatulilaan 12 te Culemborg.

Graag vernemen we of je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via dit mailadres: l.dejong@cnvvakmensen.nl.

Hier vind je de huidige Arbocatalogus >

Namens bestuurder Gerard van der Molen,

Leon de Jong
Sectorondersteuner

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid