Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
News overview

Stand van zaken Cao Patheon: overleg op 3 oktober

Tijdens de ledenbijeenkomst in mei hebben wij met elkaar de uitgangspunten voor de komende cao besproken. In juni hebben we de voorstellen met jullie gedeeld. Tussen juni en nu hebben vakbonden en werkgever een aantal constructieve onderhandelingen gevoerd. Hoogste tijd om jullie bij te praten

De laatste nieuwsbrief dateert van juni. In tussentijd is er veel werk verzet en hebben wij constructief gesproken met jullie werkgever. De uitgangspunten voor de nieuwe cao zijn met elkaar gedeeld en op inhoud is daar over gesproken en onderhandeld.

De cao-teksten van de vorige onderhandelingen zijn wel op schrift gezet, maar het is nooit tot de uitwerking naar een boekje gekomen. Tijdens de bijeenkomst in mei hebben wij van jullie duidelijk de boodschap meegekregen: 'Wij willen een cao boekje, zodat wij weten wat onze rechten en plichten zijn op arbeidsvoorwaardelijk gebied'.

De cao teksten zijn niet altijd even duidelijk beschreven. Daarnaast staan de teksten niet logisch gerangschikt. We zijn druk bezig om de teksten zo op te schrijven, dat iedereen weet wat er mee bedoeld wordt. Daarbij blijft de inhoud van de afspraak wel gelijk.

Om jullie bij te praten over alle ontwikkelingen en de inhoudelijke punten die wij besproken hebben nodigen CNV Vakmensen en FNV je uit voor en gezamenlijke ledenbijeenkomst op: 

Dinsdag 3 oktober a.s. van 12.30 – 13.30 uur in Kantine gebouw 4 - Groningen 

Iedereen is van harte welkom om mee te praten. Dus neem ook zeker je collega’s mee die (nog) niet lid zijn van de vakbond.

Vragen?
Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij je bestuurder:

Pien Zijlstra – Jukema
E.: p.zijlstra@cnvvakmensen.nl
M.: 06 20 47 18 85

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid