Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Ineos Styrenics - Nieuws

Cao Ineos Styrenics BV

Op 30 juni 2016 expireert de cao Ineos Styrenics BV en zullen cao-onderhandelingen gestart gaan worden om te komen tot aangepaste/gewijzigde arbeidsvoorwaarden.

Deze cao-voorstellen komen tot stand op basis van het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen 2016 en de voorstellen van CNV leden werkzaam bij Ineos Styrenics BV. In de bijlage treft u een concept cao-voorstellenbrief aan.

Graag verneem ik van u of u zich kunt vinden in hetgeen wordt voorgesteld en wordt u uitgenodigd aanvullende voorstellen te doen zodat deze eventueel nog kunnen worden meegenomen in de aanbiedingsbrief aan uw werkgever. Ik zie uw reactie dan ook graag vóór 26 juni tegemoet. U kunt uw reactie sturen aan: a.huizinga@cnvvakmensen.nl.

Nog steeds zijn veel van uw collega’s niet georganiseerd als vakbondslid en liften mee op uw lidmaatschap bij CNV Vakmensen. Wellicht dat u uw nog niet georganiseerde collega kunt interesseren voor een lidmaatschap van CNV Vakmensen.

Nieuwe leden aangemeld vóór 1 juli 2016 genieten de eerste 6 maanden van 50 procent korting op hun lidmaatschap. Voor meer informatie of aanmelden ga naar: www.cnvvakmensen.nl.

Enkele van uw collega’s zijn actief betrokken bij het vakbondswerk bij Ineos Styrenics. Maar nog steeds zijn wij op zoek naar CNV leden die hieraan hun bijdrage willen leveren. Mocht u interesse hebben kunt u dat laten weten door mij hierover een mailbericht te sturen. Ik neem dan contact met u op.

Ik reken op U!

Arjan Huizinga
Bestuurder
E: a.huizingacnvvakmensen.nl
M: 06-51602032

 

16-2078/AH/rd
Downloads

Ontvang het laatste nieuws over jouw sector

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid