Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Sitech Services - Nieuws

Cao Sitech 2017, het moet nu echt gebeuren

Op 20 september is een poging gedaan het overleg over de cao Sitech 2017 weer los te trekken en serieuze stappen te zetten naar een acceptabel resultaat. Helaas wil het niet echt vlotten. Het eerdere eindbod van de directie is van tafel, maar de ruimte die wordt geboden is toch echt te weinig.

Duidelijk wat jullie willen
CNV Vakmensen heeft nogmaals duidelijk gemaakt wat jullie minimaal willen. 

- Jullie willen een fatsoenlijk, beter loonbod per 1-1-2017.
- Jullie willen géén 80 uur extra werken.

De directie van Sitech echter, wil daar (nog) niet aan tegemoetkomen. Zij willen graag een oplossing, maar hebben daarbij een andere invulling voor ogen dan wij. Het is zoeken naar mogelijkheden om er uit te komen, maar die zijn er nu nog niet. Toch willen wij de directie nog een kans geven om alsnog tegemoet te komen aan onze niet onredelijke eisen. Wij hebben hen de gelegenheid gegeven om een en ander nog eens goed te af te wegen en een serieus aanbod te doen dat invulling geeft aan onze eisen. Op 3 oktober gaan wij het nog een keer proberen. CNV Vakmensen stuurt niet aan op acties, maar dan moet het toch echt gebeuren, anders zullen wij toch echt met de leden in overleg moeten gaan om te bespreken hoe nu verder.

Geen twijfel meer
Er mag géén twijfel meer bestaan over de vraag of de werknemers achter hun eisen staan en dat zij daarin CNV Vakmensen steunen als onderhandelingspartij namens hen. Nu lid worden is daarin de eenvoudigste manier om dat duidelijk te maken.

Steun ons, steun je eigen belang en word lid of maak jouw collega lid. Samen maken wij het verschil! Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding: het eerste halfjaar 50% korting op de contributie! 

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)! 

Ron Smeets
onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 51 11 55 9
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid