Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Shell - Nieuws

Leden CNV Vakmensen akkoord met eindbod Shell SNR/SNC

Na de stemmingen over het eindbod van Shell voor een nieuwe cao SNR/SNC 2016-2018 is gebleken dat zo'n 70% van de leden vóór het eindbod heeft gestemd.

Wij hebben dit ook aan jullie werkgever laten weten. Deze uitkomst betekent dat het ultimatum dat wij Shell hadden gesteld van tafel is en dat CNV Vakmensen niet meer in actie is tegen Shell SNR/SNC. Leden van CNV Vakmensen maken dan ook geen deel meer uit van het actiecomité.

Mogelijk voortgaande acties

De leden van FNV zijn niet akkoord met het eindbod, hun ultimatum staat nog overeind. Dit kan betekenen dat jullie, de leden van CNV Vakmensen, nog worden geconfronteerd met actievoerende collega’s. Wanneer je daar mee te maken hebt, ga dan met respect met elkaar om!

Salarisinhoudingen

Mocht je, vanwege voortgaande acties, geconfronteerd worden met salarisinhoudingen door Shell, blijf dan de stakingsformulieren die je hebt invullen en opsturen naar actie@cnvvakmensen.nl. Wij zorgen dan voor een zogenoemde molestuitkering (in hoogte vergelijkbaar met de stakingsuitkering).

Voor de leden van CNV Vakmensen is de periode van actievoeren tegen jullie nieuwe cao dus voorbij. Een periode van actie is altijd een periode van emotie en frustratie. Onze oproep aan alle leden is om, samen met alle andere collega’s in Pernis en Moerdijk, de normale dagelijkse draad weer op te pakken. 

Rest ons op dit moment jullie te bedanken voor alle steun en support die wij van velen van jullie hebben mogen ontvangen de afgelopen periode!

Piet Verburg, CNV Vakmensen
p.verburg@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid