Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Sabic Limburg - Nieuws

Actietraject Sabic en kaderleden

De eerste stap van onze afspraak met de leden is gezet. Het ultimatum loopt vandaag af. Als dan geen akkoord is bereikt zullen wij moeten overgaan op stap 2, het invullen van het actietraject en voorbereiden van stakingen.

Dit vraagt wel goed overleg en samenwerking met kaderleden die hier invulling aangeven en controle op houden samen met de bestuurder van de vakbond. 

Sinds enige tijd hebben wij binnen CNV Vakmensen helaas géén kaderleden binnen Sabic Limburg meer. Nu het overleg intensiever is en de samenwerking met de andere bonden ook vraagt voor inbreng van kaderleden, wil ik nogmaals een nadrukkelijk beroep doen op u als lid van CNV Vakmensen om u op te geven als kaderlid voor

CNV Vakmensen. Als bestuurder kan ik dan in overleg met die kaderleden afspraken maken hoe dat zij invulling kunnen en willen geven aan het kaderlidmaatschap. Ook kan ik dan, nu het nadrukkelijk gewenst is, ook met die kaderleden samen met de andere vakbonden en hun kaderleden afspraken maken over hoe wij invulling kunnen geven aan het actietraject.

Ook wil ik een dringend beroep op alle leden doen om hun e mail adres per omgaande door te geven, zodat jullie dan ook snel door ons kunnen worden geïnformeerd over ontwikkelingen en stappen die gezet worden. Per post zal dit altijd veel langer duren en dan kan het gebeuren dat u aan de late kant op de hoogte bent van ontwikkelingen en afspraken. Dus graag per omgaande uw e mail adres doormailen naar: r.smeets@cnvvkmensen.nl

Ik hoop dat u snel reageert op bovenstaande vragen en dus ook m.b.t. tot het opgeven als kaderlid. Denk daarbij niet dat u daar geen ervaring mee heeft, dat dit geld voor de meeste mensen, ook diegenen die inmiddels bij andere bonden kaderlid zijn. Ga er ook niet van uit dat een van de collega’s zich wel zal opgeven, want dan heb ik straks nog geen kaderleden en hoe meer mensen zich aanmelden hoe beter het verdeeld kan worden.

  • Denk niet, dat doet een ander wel, want dan komt daar niets uit.
  • Denk niet, daar heb ik geen verstand van, want niemand begint met ervaring.
  • Denk niet, ik heb dat nog nooit gedaan, want iedereen is ooit zonder ervaring begonnen.

 

  • Denk wél, ik vind dat belangrijk, ik wil meedenken, ik wil meehelpen, ik heb een mening!

 

Meld je aan via mijn e mail: r.smeets@cnvvakmensen.nl

Ik neem dan contact op om afspraken te maken hoe wij een en ander kunnen invullen en wat jij daarbij kan en wilt doen.

Alvast bedankt!

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

 

 

Ron Smeets,

Bestuurder CNV Vakmensen 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid