Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao AkzoNobel - Nieuws

Stemming over verlengen Sociaal Plan Akzo Nobel

Zoals jullie intussen ongetwijfeld hebben gehoord of gelezen, zijn de gezamenlijke vakbonden en AkzoNobel het eens geworden over de verlenging van het laatste sociaal plan (2014-2016) voor de duur van drie jaar, te weten tot en met 2020.

Al eerder hebben wij jullie bericht dat AkzoNobel het sociaal plan met één jaar wilde verlengen.
Echter: nadat steeds meer leden lieten weten dat vanwege alle actuele gebeurtenissen een looptijd van drie jaar meer op zijn plaats was, hebben vakbonden werkgever ertoe bewogen om uiteindelijk daarmee in te stemmen. Ook daarover hebben wij jullie bericht. 
Na maanden van overleg zijn wij het dan eindelijk eens geworden. Jullie, de leden, hebben natuurlijk altijd het laatste woord hierin. Daarom zijn jullie nu in de gelegenheid om over dit principeakkoord je stem te geven.

In tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving organiseren wij geen landelijke ledenvergaderingen om over het principeakkoord te stemmen, maar hebben wij gekozen voor een digitale stemming.

Wij leggen dit principeakkoord positief aan jullie voor en verzoeken je met deze link meteen naar de stemming te gaan. Je kan gebruik maken van een daarvoor bestemde ruimte om jouw vragen of opmerkingen te stellen. Het sociaal plan is hier te lezen. Stemmen kan tot en met 24 april 2017, 20.00 uur.

De enige verandering betreft de redactie met betrekking tot de periode waarover het plan van toepassing is (in plaats van 2014-2016, de nieuwe tekst 2017-2010). 

Vragen/opmerkingen
Wil je een reactie geven op het bovenstaande, neem dan contact met ons op.

Namens de onderhandelingsdelegatie CNV Vakmensen,

Johan Bosch
en
Arthur Bot
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 - 20 44 51 90
E a.bot@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid