Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meldon Plastics - Nieuws

Vind jij jouw cao belangrijk?

Ook bij Meldon is het antwoord op deze vraag belangrijk. Voor ons als vakbond is het vanzelfsprekend dat de cao belangrijk is. Maar vinden jullie de arbeidsvoorwaarden wel belangrijký

Iedereen wil een zo hoog mogelijk salaris en veel verlofdagen erbij is ook mooi meegenomen. Daarnaast heeft iedereen wel een aantal dingen die hij of zij belangrijk vinden. De een wil andere werktijden, de ander vindt werken in het weekend een ramp en weer een ander heeft een hekel aan dat overwerken. Sommige mensen vinden alles goed, als er maar goed voor wordt betaald! Hoe dan ook, dat moet de vakbond dan maar regelen, daar zijn zij toch voor!

Meten is weten!
CNV Vakmensen vindt, juist omdat er zoveel verschillende wensen en meningen zijn, het belangrijk om die informatie zo goed mogelijk te verzamelen. En het is belangrijk om te weten of de afspraken die gemaakt worden voldoen aan jullie verwachtingen. Wij willen nu met een reeks van korte enquêtes zo goed mogelijk inzicht krijgen in wat jullie belangrijk vinden en of wij als CNV Vakmensen jullie wel op de juiste manier ondersteunen. Kortom wij willen weten hoe wij zo goed mogelijk de belangen van de werknemers kunnen vertegenwoordigen. Daarom moeten we zoveel mogelijk mensen bereiken en zoveel mogelijk reacties en meningen verzamelen, van leden én niet leden. En ja, uiteindelijk beslissen de leden wat goed is en wat niet.

In de komende maanden krijgen jullie regelmatig de vraag om digitaal een korte vragenlijst in te vullen. Regelmatig een korte lijst in plaats van een keer een hele lange lijst heeft als voordeel dat we ook een voortgang of een ontwikkeling in een mening kunnen meten! Belangrijk is dan dat jullie ook echt die enquêtes blijven invullen en graag ook doorsturen aan collega’s die geen lid zijn! Wij hebben elkaar nodig om beter te worden, om sterker te worden, om de best mogelijke keuzes te maken.

Doe dus mee aan deze enquête reeks, het kost elke keer maar weinig tijd en geeft uiteindelijk wel een hoop informatie.

Hierbij de link naar de 1e enquête Meldon.

Dringend verzoek om vóór 9 mei de enquête in te vullen.

Jullie reacties worden alleen binnen het CNV verwerkt en alle deelnemers krijgen regelmatig het resultaat te zien. Dan weten jullie ook wat het oplevert.

Tot slot
Wij hopen dat jullie deelnemen en veel collega’s stimuleren om ook deel te nemen. Dus stuur deze enquête door naar al je collega’s. Dit is jullie beste kans om mee te bepalen hoe CNV Vakmensen jullie belangen behartigd en hoe jullie arbeidsvoorwaarden worden geregeld. 

Blijf ons steunen en maak uw collega lid. Samen maken wij het verschil! Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding: het 1e halfjaar 50% korting op de contributie!

Samen denken, samen doen en samen sterker!

Ron Smeets
Bestuurder
M: 06-51115594

E: r.smeets@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid