Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meldon Plastics - Nieuws

Meldon-cao 2019: jullie cao-voorstellen

Leden en ook veel niet-leden hebben hun wensen voor de komende cao bij Meldon duidelijk kenbaar gemaakt door de enquête in te vullen. Op 4 september gaan wij in overleg met de directie van Meldon om tot goede afspraken te komen.

Duurzame Inzetbaarheid belangrijk
In veel reacties is te lezen dat werknemers van Meldon teleurgesteld zijn in de voortgang van Duurzame Inzetbaarheid, of beter gezegd het ontbreken daarvan. Er is al jaren geen invulling gegeven aan de cao-afspraken over duurzame inzetbaarheid. Ook wordt er geen informatie over geboden. Jullie gaven aan zo langzamerhand twijfels te krijgen over dit thema. Niet over de noodzaak, maar wel over de invulling en de mogelijkheden om hier iets mee te kunnen doen. Jullie willen nu echte invulling, maar vooral uitvoering van een goed werkend Duurzame Inzetbaarheid-regeling. 

CAO-voorstellen zijn verstuurd
In de bijlage treffen jullie de cao-voorstellen aan die mede op basis van de door jullie ingevulde enquête naar de directie van Meldon zijn gestuurd. Dank voor jullie grote deelname. Daarmee maken jullie ook duidelijk betrokken te zijn bij jullie cao en arbeidsvoorwaarden.
Op 4 september starten de onderhandelingen en op 18 september hopen wij ze te kunnen afronden met goede afspraken. De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen bestaat naast ondergetekende uit Erwin Verstegen en Rob van Dongen. 
Wij blijven jullie op de hoogte houden.

De vakbond, dat zijn de leden
Spreek je collega aan en maak hem en/of haar óók lid. Wij hebben een interessante aanbieding: het eerste halfjaar krijg 50% korting op de contributie! Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden 
CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar! Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)

Ron Smeets,
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 11 55 94
E r.smeets@cnvvakmensen.nl

Bijlage: Meldon cao-voorstellen 2019

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid