Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meldon Plastics - Nieuws

Cao voorstellen Meldon Plastics

Inmiddels is het al april 2013. Dat betekent dat de looptijd van de cao bij Meldon bijna voorbij is en wij ons moeten voorbereiden op de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Ook is de werknemersbijdrage voor de kostenbesparingen inmiddels doorgevoerd en kan ook over de uitwerking daarvan een eerste ervaring gedeeld worden.

Bij CNV Vakmensen is het een goede gewoonte om leden de kans te geven om zelf voorstellen te doen voor de nieuwe cao en zich uit te spreken over de voorstellen die namens de leden naar de directie zal worden gestuurd. Daarnaast lijkt het mij ook verstandig om mee te wegen hoe de effecten van de ingreep in jullie inkomen om de kosten voor Meldon te beperken nu uitpakt en wat dit al dan niet moet betekenen voor de voorstellen voor de nieuwe cao. Om die reden nodig ik alle leden uit voor een ledenvergadering op:

Datum: Donderdag 25 april 2013
Tijd: 14.15 uur tot 15.45 uur
Locatie: Vergaderruimte bovenste verdieping kantoor Meldon
Plaats: Nieuw Bergen

Ik hoop dat velen van jullie gebruik maken van deze gelegenheid om inspraak te hebben over je eigen arbeidsvoorwaarden. Samen kunnen wij het verschil maken. Ben je nog niet lid? Grijp dan nu deze kans en word alsnog lid. De cao is er voor jullie allemaal! 

Samen denken - Samen doen - Samen sterk(er)!

Ron Smeets,
bestuurder CNV Vakmensen


Maak een collega lid en
ontvang een cadeaubon
Of het nu gaat om goede cao-afspraken, advies bij het tekenen van een arbeidscontract, loopbaancoaching of juridische steun bij ontslag. CNV Vakmensen komt op voor haar leden. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen, want jij bent al lid. We willen graag meer leden, zodat we onze stem nog beter kunnen laten horen in deze samenleving.
Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. 
Vertel eens aan collega’s, buren of vrienden wat de vakbond allemaal doet. Maak anderen enthousiast over ons werk. Dat doe je niet voor niets. Want breng je een nieuw lid aan, dan krijg je van ons een cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Een vakmens erbij, een cadeaubon voor jou! Ga hiervoor naar onze website om dit verzilveren: www.cnv.nl/actie

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid