Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meldon Plastics - Nieuws

Cao Meldon 2019: jouw mening is belangrijk

Op 3 juli gaan de onderhandelingen over de nieuwe cao voor Meldon Plastics weer beginnen. CNV Vakmensen vindt het heel belangrijk om te weten wat jullie als werknemers in de cao geregeld willen hebben.

Vragenlijst geeft inzicht
In de bijlage treffen jullie een vragenlijst waar over een aantal onderwerpen wat vragen worden gesteld. Deze onderwerpen zullen in ieder geval worden meegenomen in de cao-voorstellen van CNV Vakmensen. Het is dus belangrijk dat jullie als werknemers bij Meldon deze vragenlijst invullen en zo snel mogelijk, maar wel vóór 19 juni mailen naar: r.smeets@cnvvakmensen.nl

Mail deze vragenlijst naar zoveel mogelijk collega’s en vraag hen deze ook in te vullen en op te sturen. Zo kunnen de voorstellen nog beter worden afgestemd op datgene wat jullie als werknemers belangrijk vinden. Mis je een belangrijk voorstel, vul de lijst dan gewoon daarmee aan. 

Met de informatie die via deze vragenlijst wordt gegeven kan ik namens jullie een voorstellenbrief maken voor de komende cao-onderhandelingen. Alle leden krijgen die voorstellen toegestuurd, zodat jullie ook weten waar de onderhandelingen over gaan. Ik reken op jullie en jullie collega’s zodat er veel vragenlijsten worden opgestuurd. 

De vakbond: dat zijn de leden
Spreek je collega aan en maak hem en/of haar ook lid. Wij hebben een interessante aanbieding: 1e halfjaar 50% korting op de contributie! 

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar! Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets,
bestuurder CNV Vakmensen
T: 06 51 11 55 94
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl 

Bijlage: vragenlijst cao 2019 Meldon

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid