Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Medica Europe - Nieuws

Ledenraadpleging arbeidsvoorwaarden Medica

De cao Medica liep af op 30 juni 2014 dus dienen er onderhandelingen gestart te worden over de gewijzigde/verbeterde arbeidsvoorwaarden. Vóór die tijd vinden er ledenraadplegingen plaats.

Tijdens deze ledenraadplegingen kunnen de leden aangeven welke thema’s zij op de agenda wensen. Aan het einde van het onderhandelingsproces kunnen de leden vervolgens hun stem uitbrengen over het bereikte resultaat. 

Denk mee!

De afgelopen jaren heeft de betrokkenheid van leden werkzaam in de vestiging Oss te wensen overgelaten. Intussen is er met een aantal leden in Oss persoonlijk contact geweest en wordt de noodzaak om collectief met elkaar op te treden onderschreven.
Het hebben van een (goede) cao is geen automatisme! 

Ledenraadpleging

Om die reden heeft CNV Vakmensen wederom een tweede cao-ledenraadpleging in Oss gepland. Van groot belang is dat alle werknemers in Oss hieraan gehoor geven. Tijdens deze ledenvergadering zal is er in de eerste plaats voor de arbeidsvoorwaardenvorming 2014/2015. Maar ook zal er zeker ruimte zijn om met elkaar de oorzaken te bespreken van de beperkte betrokkenheid van leden in de achterliggende jaren. Het is“NU OF NOOIT!” 

Wanneer en waar?

Deze ledenraadpleging wordt gehouden op: 

  • Dinsdag 18 november 
  • Locatie: Concepts room Medica te Oss Tijd: 12.15uur - 13.15 uur 

CNV-leden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Voor de toekomst van jouw arbeidsvoorwaarden vorming is jouw aanwezigheid dringend gewenst!

CNV Vakmensen Arjan Huizinga, bestuurder a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Ontvang het laatste nieuws over jouw sector

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid