Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Lucite International - Nieuws

Uitnodiging overleg cao voorstellen Lucite

De cao Lucite loopt op 31 januari aanstaande af. Daarnaast gaan wij binnenkort in overleg met jullie werkgever om jullie aan te laten sluiten bij de regeling van de stichting PAWW (private regeling aanvulling ww/wgga).

Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een bijeenkomst op vrijdag 16 februari, van 14.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur in de vergaderruimte op de fabriek.

Cao verlenging

In het overleg willen graag van jullie vernemen welke voorstellen jullie hebben voor de nieuwe cao. Denk aan beloning, verlof en afspraken in het kader van duurzame inzetbaarheid een/of een faciliterend ouderenbeleid.

Aansluiting stichting PAWW

In de laatste cao trajecten hebben wij jullie op de hoogte gebracht van wijzigingen m.b.t. de versobering in het kader van de werkloosheidswet. In het sociaal akkoord van 2014 is afgesproken dat er een private aanvullende regeling zou komen om de versobering te compenseren. Enige tijd geleden hebben wij jullie schriftelijk geïnformeerd over de nieuw ontwikkelde private regeling. De meerderheid van de leden die gestemd heeft, heeft aangegeven te wensen dat wij de Lucite én haar werknemers onderbrengen bij de regeling.

Graag tot ziens op 16 februari,

Tjeerd Orie
bestuurder CNV Vakmensen
E: t.orie@cnvvakmensen.nl
M: 06 20489475

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid