Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Linde Gas - Nieuws

Vul de enquête cao-voorstellen Linde in

De huidige cao van Linde Gas Benelux / Linde Homecare Benelux loopt tot en met 31 mei 2021. Inmiddels hebben wij met je werkgever de eerste stappen gezet als voorbereiding om met elkaar in overleg te gaan over een nieuwe cao.

De volgende stap is dat wij inhoud willen geven aan onze cao-voorstellenbrief. Wij horen graag van jou wat jij belangrijk vindt. Graag nodigen wij je dan ook uit om de bijgaande enquête in te vullen. 

Wat vind je belangrijk
Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om op locatie met elkaar in gesprek te gaan. Toch is het belangrijk voor ons om te horen wat jij belangrijk vindt dat wij meenemen in de cao-onderhandelingen. Behalve over een passende salarisverhoging gaan we, als jij dat wilt, ook in gesprek over andere zaken zoals werkdruk, duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor thuiswerken, etc. Vandaar dat wij je graag uitnodigen om je input te leveren via een enquête. Het kost niet al te veel tijd en jouw informatie is voor ons van belang. Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan.
Ontvang je de nieuwsbrief per post, dan kun je met het volgende webadres op internet ook de enquête invullen: https://bit.ly/3msoBxc 

Cao-voorstellenbrief
Het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Door het invullen van de enquête heb je een belangrijke stem in de inzet en prioriteitstelling van onze cao-voorstellenbrief. CNV Vakmensen vindt het belangrijk ook de mening van je collega die geen lid is te horen. Vandaar dat wij je uitnodigen om je ongeorganiseerde collega hierop te wijzen. Stuur dan de link door van het webadres waarop zij op internet de enquête kunnen invullen:
Het verschil is dat alleen de leden van CNV Vakmensen uiteindelijk de cao-voorstellenbrief vaststellen. 
Let op! Je kunt de enquête uiterlijk 18 april 2021 invullen. Alvast dank hiervoor.

Gerard van Cuijk, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2013 4089 / g.vancuijk@cnvvakmensen.nl 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid