Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Stand van zaken Lantor

Op 21 januari hebben jullie zeer overtuigend ingestemd met acties wanneer jullie werkgever zijn eindbod niet zal aanpassen. Belangrijkste aanpassing is dat de structurele loonsverhoging naar 3 procent gaat dit jaar.

Wij hebben jullie werkgever hiervan op de hoogte gesteld en de tijd gegeven tot 31 januari om 12.00 uur. Van belang is nu om de druk erop te houden en duidelijk binnen Lantor de onrust te laten merken. Sluit hierop ook je niet georganiseerde collega’s aan. Hoe meer collega’s lid worden van de vakbond hoe sterker jullie staan tegenover jullie werkgever.

In de ledenvergadering is al aangegeven dat we een actiecomite binnen Lantor nodig zullen hebben. We zoeken minimaal 4 leden, liefst verspreid over verschillende afdelingen die willen meedenken.
Mocht je willen, laat het dan de kaderleden (Mees, Martin en Bert) weten. We zullen dan zo snel mogelijk na donderdagochtend bij elkaar komen.

Heb je ideeën voor een leuke acties binnen Lantor dan horen wij ze graag. Mail ons of geef ze door aan Mees, Martin en Bert.

Wie lid wordt van CNV Vakmensen tussen 1 januari en 1 maart valt onder een collectieve actie. Dit betekent dat wanneer jouw werkgever vervelend tegen jou gaat doen vanwege acties voor een betere cao je hiervoor meteen juridische ondersteuning kunt krijgen. Normaal gesproken is er een wachttijd van 6 maanden.
Enige voorwaarde is dat je wordt gevraagd om een verklaring te tekenen dat je minimaal 1 jaar lid blijft.

Voor de volledige tekst van de nieuwsbrief verwijs ik jullie naar de bijlage.

Nicole Engmann-van Eijbergen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid