Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Ledenvergadering eindbod Lantor

Op 3 december is het cao-overleg geëindigd in een eindbod. Wij hadden met jullie een mandaat afgesproken van 3% en de werkgever kan niet hoger gaan dan 2% structureel met ingang van 1 januari 2019. Reden is dat men niet verwacht dat het volgend jaar beter zal gaan met Lantor.

Werkgever zal komende tijd aan jullie uitleggen waarom dit eindbod het maximale is dat werkgever kan bieden. In januari willen wij met jullie het eindbod bespreken op maandag 21 januari, om 13.30 uur, in de kantine. 

Ledenvergadering
Tijdens de ledenvergadering van 21 januari 2019 zullen wij het eindbod met jullie bespreken. Vervolgens vragen we aan jullie je stem uit te brengen over dit eindbod. Mochten jullie niet kunnen instemmen met dit eindbod dan zullen wij de vraag voorleggen of jullie bereid zijn tot enige vorm van actie over te gaan. 

Driekwartsvergadering
De ledenvergadering gaat op dat moment over in een driekwartsvergadering wat betekent dat de aanwezige leden moeten instemmen met acties om ook daadwerkelijk over te kunnen gaan tot acties.

Volmacht
Wie niet aanwezig kan zijn bij de vergadering kan een volmacht inleveren bij delegatieleden om toch te stemmen over het eindbod. Echter: voor de stemming om tot eventuele acties over te gaan, moet je daadwerkelijk aanwezig zijn.

Fijne feestdagen en tot 21 januari.
Mede namens de delegatieleden,

Jacob Plat, bestuurder FNV en
Nicole Engmann, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 19889
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid