Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kunststof- en rubberindustrie - Nieuws

Starten nieuwe ondernemingsraad Dunlop

Heb jij animo om een nieuwe ondernemingsraad bij Dunlop te starten en daar eventueel zitting in te nemen? CNV en FNV onderzoeken of er voldoende mensen zijn om in zo’n te starten ondernemingsraad zitting te nemen.

Waarom een nieuwe OR
In de loop van de jaren groeide het ondernemingsraadswerk uit tot een belangrijke factor binnen bedrijven. Natuurlijk kan ook de OR de wereld niet zomaar veranderen. Toch zijn de meningen en ideeën van de OR van wezenlijke invloed op het ondernemingsbeleid. Dit komt enerzijds door de wettelijke basis voor het werk, anderzijds door de inzet van mensen die samen met anderen echt iets willen doen.

Bonden ondersteunen het werk van de OR, omdat wij het van groot belang vinden dat werknemers invloed kunnen uitoefenen op hun eigen situatie. Deze ondersteuning bestaat onder andere uit een adviescentrum voor OR-leden, een interessant scholingspakket en uit regelmatig contact. Hierdoor staan ondernemingsraadsleden niet alleen!

CNV en FNV zijn op zoek naar enthousiaste leden die namens de bonden zitting willen nemen in de te starten ondernemingsraad bij Dunlop.

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie, meld je dan bij ons. CNV-leden doen dat door uiterlijk 8 mei een bericht te sturen naar a.meijerman@cnvvakmensen.nl

De leden van FNV ontvangen eenzelfde bericht als hierboven van hun bestuurder Janwillem Compaijen. 

Anton Meijerman
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 21 11
E: a.meijerman@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid