Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kunststof- en rubberindustrie - Nieuws

Reorganisatie RPC Bebo Deventer

Op 8 september jl. zijn wij geïnformeerd over de reorganisatie die er zal gaan plaats vinden binnen RPC Bebo in Deventer. Ik heb begrepen dat het personeel inmiddels ook geïnformeerd is. Dit zal binnen het bedrijf een flinke schok hebben gegeven.

Inmiddels heb ik contact gehad met de werkgever en met de OR. Op donderdag 23 september zal er een gesprek plaats vinden tussen de vakbonden en de OR. Zo snel mogelijk zal ik proberen een afspraak te maken met de werkgever om een toelichting te vragen op de plannen die de werkever heeft. Ook zal hier bij aan de orde moeten komen wat de gevolgen zijn voor het personeel en hoe de werkgever deze gevolgen wil gaan opvangen. We staan aan het begin van een traject welke slechte gevolgen zal hebben voor het personeel van RPC Bebo. Als bestuurder van het CNV zal ik mijn best doen om de belangen van de leden en van de overige medewerkers zo goed mogelijk te behartigen. Voor vragen en of opmerkingen ben ik altijd bereikbaar. Graag hoor ik wat er onder de medewerkers leeft zodat ik dit kan meenemen in de gesprekken met de directie. Ik heb begrepen dat het oude sociaal plan nog niet lang geleden verlopen is. Ik zal mijn best doen om afspraken te maken om de gevolgen van de reorganisatie zo goed mogelijk op te vangen.

Om onze rol in deze reorganistie zo krachtig mogelijk te laten zijn is het van belang dat zoveel mogelijk werknemers lid zin van een vakbond. Ik wil je daarom vragen om met je collega het gesprek aan te gaan over een lidmaatschap. Zoals je in ons ledenmagazine Vakmensen hebt kunnen lezen hebben we een mooie actie waarbij je een waardebon van 12,50 krijgt per lid dat je inschrijft en waarbij je mee dingt naar mooie prijzen. Ieder nieuw lid dingt ook mee naar deze prijzen en krijgt het eerste half jaar 50% korting op zijn of haar contributie.

Nadat ik een gesprek heb gehad met de werkgever zal ik een ledenbijeenkomst organiseren om met de leden in gespek te gaan. Je hoort z..s.m. van mij.

Met vriendeljke groet, Henk Jongsma, CNV Vakmensen, h.jongsmacnvvakmensen.nl, 06-22383073
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid