Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kunststof- en rubberindustrie - Nieuws

Reorganiatie Paques en Mopaq

Op dinsdag 26 augustus hebben de bonden een gezamenlijke ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering is er gestemd over het sociaal plan. Het sociaal plan is met een ruime meerderheid aangenomen door de medewerkers van Paques en Mopaq.

Toch is nog steeds niet bekend welke arbeidsplaatsen gaan vervallen of wijzigen. Deze week is het 13 september, volgens het sociaal plan de uiterste datum waarop dit bekend wordt gemaakt.

Naast deze brief ontvang je een folder over reorganisatie. Hier kun je in lezen wat er allemaal gaat gebeuren. Ook ontvang je een uitnodiging voor de werkzoekendedag die wij organiseren voor CNV Vakmensen en introducés op donderdag 25 september.

Als je arbeidsplaats komt te vervallen, dan wil ik je vragen om contact met mij op te nemen. Dan kan ik er zorg voor dragen dat je de juiste, juridische begeleiding krijgt (alleen voor leden CNV Vakmensen). En als er vragen zijn, dan hoor ik dat graag!

Ik wens jullie veel sterkte toe voor de komende periode, voor de mensen die ontslagen worden, maar ook voor de medewerkers die blijven!

Jikkie Aalberts
Bestuurder
Telefoon: 0512 583 423
Email: j.aalberts@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid