Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kunststof- en rubberindustrie - Nieuws

Radici samen voor goede arbeidsvoorwaarden

Nogal wat mensen vragen zich af of er niets gedaan kan worden aan het pakket arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers bij Radici te Born. Er is de afgelopen jaren niet veel veranderd en ook de lonen zijn niet of nauwelijks gegroeid.

De vraag is of daar iets aan gedaan kan worden. Dat moeten de medewerkers samen beslissen.

Wat willen jullie

Iedereen ziet en hoort dat er overal meer loon gevraagd wordt en aandacht is voor onder andere werkdruk, scholing en ontwikkeling en aandacht voor gezond naar je pensioen. Een aantal van de medewerkers heeft gevraagd of de vakbond daar iets aan wil doen. Jullie hebben uiteindelijk aan CNV Vakmensen gevraagd of zij jullie daarbij kan helpen.

Wat kan CNV Vakmensen betekenen

CNV Vakmensen spreekt namens werknemers. Daarbij is het van groot belang dat de werknemers duidelijk aangeven wat voor hen belangrijk is. Wij kunnen dan bespreken wat redelijk is en op basis waarvan dan een gesprek gevoerd kan worden. De vakbond dat zijn de werknemers die lid zijn van een vakorganisatie. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Als jullie een sterke vakbond willen zijn moeten jullie ook een duidelijke keuze maken: willen jullie die zwakste schakel zijn?!

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid