Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kunststof- en rubberindustrie - Nieuws

Or verkiezingen bij Dyka BV

GRIJP UW KANS OP MEDEZEGGENSCHAP

Binnenkort kunnen u en uw collega's een nieuwe ondernemingsraad kiezen. Een goede zaak, nietwaar? Medezeggenschap zorgt voor evenwicht in uw bedrijf. Voor informatievoorziening over en weer door het gehele bedrijf. Voor betrokkenheid en rust. En bovenal wordt uw stem als werknemer gehoord als het om belangrijke beslissingen gaat.

U gaat dus vast en zeker stemmen. Maar op wie? Op een collega vakbondslid wellicht. Die zal vanuit zijn of haar CNV-achtergrond een gewogen standpunt innemen en de toon kiezen die u aanstaat. Maar dan moeten er natuurlijk wel CNV-kandidaten zijn.

Is het ooit bij u opgekomen dat u wel eens zo'n CNV-kandidaat zou kunnen zijn? Iemand die het nut van het ondernemingsraadswerk inziet. Die bovendien een organisatie achter zich heeft, die toerusting en ondersteuning biedt voor dit werk.Denk er eens over na, praat er thuis eens over. Het is goed werk, waarmee u zichzelf ontwikkelt en waarmee u een bijdrage levert aan uw bedrijf en zodoende aan de positie van u en uw collega's. En bedenk: juist als ondernemingsraadslid staat u sterk.

Daarom hebben wij een bereidverklaring bijgevoegd. Door deze vóór 22 september 2016 in te vullen, te ondertekenen en op te sturen naar CNV Vakmensen, Secretariaat Collectief, Postbus 2525, 3500 GM Utrecht of mailen naar secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl, stelt u zich kandidaat voor de komende verkiezing voor de ondernemingsraad. Grijp uw kans op medezeggenschap en weet dat u - dankzij de bond - sterk staat.

Wilko van Niejenhuis
Bestuurder
M: 06-51602017
E: w.vanniejenhuis@cnvvakmensen.nl

16-2951/WN/rd
Downloads

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid